Oferte locuri de munca top

Investitie de 10 mil. euro in fabrica de pulberi de la Fagaras

Ministerul Economiei si Ministerul Apararii Nationale vor investi 10 milioane de euro pentru extinderea si dezvoltarea fabricii de pulberi Rompiro din Fagaras. Investitia a fost aprobata in CSAT si se va desfasura pe parcursul anului 2014.
Investitia este destinata modernizarii si extinderii productiei de pulberi militare si civile. Potrivit presedintelui CJ Brasov, Mihai Popa, explozibilii civili ar fi necesari pentru construirea autostrazilor din Romania. Acestia au fost pana acum importati din Croatia.
„Investitia este foarte importanta, pentru ca situatia economica a Fagarasului este dezastruoasa. In iulie, cel tarziu, ar urma sa inceapa lucrarile, iar anul viitor sa se continue investitia. Cert este ca, pana la finele acestui an, la Rompiro se va ajunge la 400 de angajati”, a declarat Mihai Popa, citat de miliar.infomondo.ro.
Rompiro functioneaza in prezent la cota de avarie cu 180 de angajati insa a castigat contracte in Turcia si Irak unde urmeaza sa livreze explozibili de 3 milioane de euro.

Sus