Oferte locuri de munca top

Instalatorii de fotovoltaice vor semna contractele cu AFM saptamana viitoare

Instalatorii validați în Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice trebuie să se prezinte, în cursul săptămânii viitoare, la sediul Administrației Fondului pentru Mediu pentru a semna contractele de participare.

Programarile pe zile în baza cărora se face semnarea contractelor le puteti descarca mai jos.

În vederea semnării contractelor, reprezentantul legal al instalatorului validat se va prezenta la sediul AFM cu actul de identitate valabil și cu dovada deschiderii contului la Trezorerie.

De asemenea, contractul poate fi semnat și de către împuternicitul reprezentantului legal al instalatorului validat, caz în care se va prezenta actul de identitate și împuternicirea notarială.

Contractele de participare în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională (Programul Național Casa Verde Fotovoltaice) vor fi semnate în perioada 2 – 6 septembrie 2019 la sediul AFM din Splaiul Independenței, nr. 294, Sector 6, București.

 

 Descarcati aici programare instalatorilor de fotovoltaice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Terenul pentru un ansamblu de casa va fi scos la vanzare

Investitori spanioli pregatesc un proiect imobiliar in zona centrala a Capitalei

Circa 3,5 mil euro, pentru construirea de spatii logistice

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus