Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile pe autostrada A1 Pitesti – Curtea de Arges

A fost emisă autorizația de construire pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Este vorba despre tronsonul lung de 30 de km cuprins între Curtea de Argeș și Pitești km 92+600 – 122+950.

Pentru acest proiect contractul de proiectare și execuție a fost semnat în luna mai a anului trecut de către CNAIR cu firma italiană Astaldi SpA.

Constructorul a început mobilizarea și va demara lucrările în perioada următoare, a spus ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Contractul are valoarea de circa 347 milioane de euro (1.710.277.069 lei, fără TVA)  și prevede proiectarea și execuția și a 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov.

De asemenea, vor mai realizate: două spații de servicii, câte unul pe fiecare sens, care vor fi amenajare modern; două parcări de scurtă durată, de-o parte și de alta a drumului; două centre de coordonare și întreținere, la Bascov și la Curtea de Argeș.

Va fi reluata licitatia pentru doua loturi de lucrari intretinere drumuri

Constructorul a avut la dispoziție 12 luni pentru proiectare, iar de la data începerii lucrărilor contractul va dura 48 luni pentru execuție. Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

Contractul a fost atribuit de către CNAIR SA conform criteriului „cel mai bun raport calitate – preț”.

Lucrările sunt finanțate din fondurile europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare și de la bugetul de stat.

Oferta castigatoare pentru modernizarea a trei drumuri judetene, reevaluata

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Sus