Solplanet x AeroFix

Incep lucrarile la fabrica Siniat din Gorj

Investitia de 50 de milioane a grupului belgian Siniat din Turceni intra in linie dreapta. Cea mai mare fabrica de gips-carton din Romania va avea o capacitate de productie de 27 milioane mp placi din gips-carton, cu posibilitatea extinderii acesteia in functie de cerere pana la 50 milioane mp de placi.
Contractul de executie a lucrarii a fost incheiat in ianuarie cu compania sibiana CON-A, potrivit site-ului de informare www.raportuldeinvestitii.ro. Amplasamentul lucrarii a fost predat, s-a realizat organizarea de santier, urmand ca lucrarile sa demareze in perioada urmatoare. Termenul de finalizare stabilit este luna octombrie.
Terenul pe care urmeaza sa fie realizata fabrica are 34 ha, iar suprafata construita a celor 10 corpuri care constituie ansamblul de productie este de 24.000 mp.
Pana in prezent nu au fost semnate contractele pentru lucrarile de manopera a inchiderilor, montajul acoperisului, realizarea pardoselei din beton cu strat de uzura de cuart si nici livrarea de iluminatoare. Partea de instalatii este asigurata de compania IMSAT, in timp ce compania Tebodin Romania asigura partea de consultanta, precizeaza acelasi site de informare, http://www.raportuldeinvestitii.rowww.raportuldeinvestitii.ro.

Sus