Solplanet x AeroFix

Încep lucrările de reparații pe străzile din Sibiu

3Constructorul SC Comtram SA a anunţat începerea lucrărilor de reparaţii pe Aleea Crăiţelor, pe străzile Daliei, Gladiolelor, Iazului şi Valea Aurie, acestea făcând parte dintr-un pachet licitat de Primăria Sibiu în luna iulie a acestui an.

Lucrările pe cele cinci străzi se vor desfăşura în condiții de trafic, până în data de 30 noiembrie. Pe lângă modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, contractul prevede şi amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale şi refacerea semnalizării rutiere.

De astazi încep lucrările de modernizare pe străzile Albinelor, Prometeu, Zorilor şi Ciocârliei.Până în 30 noiembrie constructorul contractat de Primăria Sibiu, asocierea Geiger Transilvania – SC Comtram SA – SC DPC SA – SC Electro-Con Impex SRL – SC Standard Instalaţii SRL, va moderniza reţelele de apă şi canalizare, iar pe carosabil se va așterne stratul de piatră spartă pentru a permite circulația în sezonul rece. Pentru execuţia acestor lucrări este necesară închiderea traficului în perioada menţionată.

Cele patru fac parte din pachetul de 12 străzi din zona Lupeni-Guşteriţa pentru care Primăria Sibiu a contractat lucrări de modernizare a infrastructurii. Întreg pachetul are termen de finalizare 36 de luni.

Pe strada Ion Creangă se modernizează reţeaua de gaz.Aceste lucrări se vor desfăşura sub trafic, în perioada 27 august – 27 noiembrie, reţeaua de gaz urmând să fie reabilitată pe o lungime de 1.200 de metri.

Sus