Oferte locuri de munca top

Încep lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene din Harghita

DSCF1403În următoarea perioadă vor demara lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene din Harghita după ce autorităţile locale au semnat un acord cu firma Multipand în acest sens.

„Acesta este un program pilot al consiliului județean și reprezintă singura soluție pentru asfaltarea drumurilor din județ”, a afirmat vicepreședintele consiliului județean, Incze Csongor.

Lucrările vor fi realizate în perioada 2015–2016. Anul acesta CJ a alocat din bugetul său banii necesari pentru reabilitarea a 21 de km. Astfel în zonele din județ se vor asfalta porțiuni de 4-5 km de drum, drumuri aflate într-o stare avansată de degradare.

Conform planurilor, lucrările vor demara în trei săptămâni, iar până atunci vor avea loc vizite pe teren. Grosimea stratului de asfalt va fi de 4 cm și vor fi executate, de asemenea, și lucrări de plombare a gropilor și nivelare.

Implementarea proiectului va contribui semnificativ la durabilitatea drumurilor și asigurarea condițiilor necesare pentru circulația în siguranță a autovehiculelor, sunt de părere reprezentanţii judeţeni.

 

Sus