Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile de inchidere a depozitului Teleajen

Predarile de amplasament pentru obiectivele „Inchiderea depozitului urban neconform de deseuri Teleajen” si „Construirea Statiilor de Transfer de la Busteni si Urlati” vor avea loc in aceasta saptamana. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in data de 4 iunie 2014.
Contractul are o valoare de 25,37 milioane lei, iar ofertantul castigator, SC Iridex Group are la dispozitie 18 luni pentru realizarea obiectivelor.
Contractul prevede, de asemenea, dotarea cu echipamente si mijloace de transport pentru statiile de transfer existente in Draganesti si Valea Doftanei, construite prin proiect PHARE, respectiv, buget local.
Lucrarile sunt incluse in proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Prahova”. Cu o valoare totala de 164,23 milioane lei (conform contractului de finantare), proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa prioritara 2 POS Mediu- „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deseurilor si reabilitarea siturilor contaminate istoric”.

Sus