Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile de extindere a parcului Tetarom I

Ordinul de incepere a lucrarilor de executie pentru dezvoltarea Parcului Industrial Tetarom I a fost emis in aceasta saptamana de Consiliul Judetean Cluj.
Lucrarile de modernizare si extindere cu 16,8 hectare a parcului vor fi realizate de Asocierea formata din S.C ACI SA Cluj, S.C Nord Conforest SA si S.C Electromontaj SA. Valoarea contractului este de 42,13 milioane lei fara TVA din care finantarea nerambursabila asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regional este de 50%.
Vakar Istvan, Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj cu atributii delegate de Presedinte, a precizat: „Ne bucuram ca, la doar o luna si jumatate de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor la Parcul Industrial Tetarom IV, am reusit sa demaram efectiv lucrarile si la Parcul Industrial Tetarom I. Potrivit contractului incheiat, constructorul va finaliza lucrarile in maximum 17 luni incepand de acum. Este un moment pe care il asteptam cu totii, cu atat mai mult cu cat interesul manifestat de agentii economici dornici sa se stabileasca in Tetarom I este unul extrem de ridicat iar aceste noi investitii si locuri de munca nou-create sunt mai mult decat binevenite.”
In acest moment, Parcul Industrial Tetarom I se intinde pe o suprafata de 320.000 mp, cu un grad de ocupare de 100%, aici fiind create peste 2000 de noi locuri de munca. In incinta Parcului Industrial exista o hala multifunctionala care cuprinde 1700 mp spatii de birouri si 3.200 mp de spatii de productie, un incubator de afaceri cu peste 1100 mp spatii de birouri si un Centru de afaceri. In prezent valoarea totala a investitiilor companiilor ce isi desfasoara activitatea in Tetarom I se cifreaza la peste 60 de milioane de euro.

Sus