Oferte locuri de munca top

Incep lucrari de peste 4 mil euro pentru retele de apa

Încep lucrările pentru înființarea sistemului de alimentare cu apă într-un proiect a cărui valoare se ridică la aproape 4 milioane de euro. Finanțarea a fost obținută prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Totodată, urmează să mai fie atribuit și un alt contract estimat la circa 4 milioane de euro.

Lucrările vor fi executate în județul Iași, comuna Schitu Duca, fiind cea mai mare investiție pentru comună din ultimele trei decenii.

Acest proiect va fi completat de proiectul POIM derulat prin ApaVital, care va fi semnat la finalul lunii iulie și va face posibil ca în mai puțin de doi ani toată comuna Schit Duca să aibă apă și canalizare, a spus Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Lucrarea presupune înființarea unui sistem de alimentare cu apă având ca sursă viitoarea aducțiune realizată de ApaVital.

Vor fi realizate rețele de 60 de kilometri, din care 20 de kilometri de transport și 40 de kilometri de rețele de distribuție.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 27 de luni.

Constructori

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru înființare sistem de alimentare cu apă în comuna Schitu Duca a fost atribuit în octombrie anul trecut, la valoarea de 16.756.187 lei fără TVA. Ofertant câștigător a fost asocierea Cornell’s Floor SRL – Pro-Activ Consulting SRL.

Nou parc fotovoltaic, de 50 MW

Un al doilea contract urmează să fie atribuit. Este vorba de contractul pentru servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru înființare rețea de canalizare cu stație de epurare în comuna Schitu Duca.

Acesta are valoarea estimată de 19.323.710 lei fără TVA.

Un singur ofertant a depus ofertă, și anume asocierea Cornell’s Floor SRL (lider), Bogdy Trans SRL, Pro-Activ Consulting SRL.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus