Oferte locuri de munca top

Inca un nou parc logistic langa Bucuresti

După ce săptămâna trecută anunțam autorizarea primei faze de construire a unui parc logistic lângă București, iată că tot în Chitila a demarat construcția a încă unui nou parc. Acest proiect este dezvoltat de investitorii polonezi de la MLP Group. Ei au anunțat că a început construcția primei clădiri de 12.000 mp, dintre cele două care vor fi ridicate în cadrul primei faze a proiectului. La finalizare întregul proiect ar urma să aibă 95.000 mp închiriabili.

Ca și în cazul proiectului dezvoltat de Element Industrial în Chitila și proiectul investitorilor polonezi are ca antreprenor general tot firma Sagex Construct.

Prima cladire din proiectul investitorilor de la MLP Group este construită speculativ. “La ora actuală, suntem în fază avansată de negociere cu potențiali chiriași. Suntem încrezători că vom avea contracte semnate până la finalizarea construcției, care va avea loc nu mai târziu de jumătatea lui 2019”, a declarat Agnieszka Góźdź, Director Department Comercial, MLP Group S.A.

Reamintim că în prima fază de construire a parcului logistic din Chitila, dezvoltat de Element Industrial, vor fi construite trei hale în suprafață totală de 20.000 mp, cu termen de livrare în trimestrul trei al acestui an.

 

 

Citiți și:

Viitoare blocuri cu 7 și 14 niveluri, in zona centrala a Capitalei

Cum merg vanzarile intr-un mare ansamblu rezidential, aflat in constructie

Teren de 11 ha, in nordul Bucurestiului, pregatit pentru dezvoltari imobiliare

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus