Oferte locuri de munca top

Inca o incercare pentru reabilitarea DN6 Alexandria – Craiova

Lucrările de reabilitare a circa 50 kilometri din DN6 Alexandria – Craiova mai primesc încă o șansă de realizare. De 10 ani proiectul se află între licitații, atribuiri și anulări, astăzi licitația fiind lansată din nou de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Prima dată contractul de lucrări a fost atribuit societății Romstrade SRL, fiind apoi reziliat.

Licitația a fost relansată, câștigătoare fiind desemnată o asociere condusă de societatea Secol SRL, iar în urma unei contestații, societatea Tirrena Scavi SpA a obținut locul întâi. Și această ofertă a fost ulterior descalificată de Comisia de Evaluare a CNAIR.

Lucrari rutiere autorizate inainte de atribuirea contractului de executie

La acest șir de relicitări se adaugă și reluarea de astăzi a licitației pentru contractul în cauză, ce are ca obiectiv „Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare”.

Sectorul de drum se desfășoară de la limita dintre județele Teleorman și Olt până la limita dintre județele Olt și Dolj.

Valoarea totală estimată este cuprinsă între intervalul 289.989.055 și 329.220.452 lei, fără TVA. Valoarea minimă a intervalului reprezintă valoarea estimată a procedurii, în funcție de care se va elabora și evalua oferta, iar valoarea maximă a intervalului conține atât valoarea estimată a procedurii, cât și valoarea posibilelor lucrări noi similare.

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Criteriul de atribuire stabilit de CNAIR este „cel mai bun raport calitate – preț”.

Licitatia pentru o varianta ocolitoare, anulata

De asemenea, CNAIR a optat pentru achiziția ulterioară de noi lucrări similare de la ofertantul a cărui oferta va fi declarată câștigătoare, în cuantum de 39.231.396 lei fără TVA, valoarea reprezentând 15% din valoarea estimată a contractului.

Durata contractului este de 78 de luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 24 mai 2021.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus