Oferte locuri de munca top

Inca doi chiriasi in Sky Tower

1628.jpg Inca doi chiriasi s-au mutat in prima parte a anului in turnul de birouri Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, situata in zona Barbu Vacarescu din Capitala. Astfel, compania Proiect Bucuresti a inchiriat o suprafata de 1.158 mp la etajul 9 al cladirii cu 37 de etaje, in timp ce Bomax Group a inchiriat aproape 600 mp la etajul 16. Ambele tranzactii au fost intermediate de compania de consultanta imobiliara ESOP Consulting.
Tot in prima parte a lui 2014, ESOP a intermediat inchirierea unui spatiu de aproximativ 500 mp in cladirea Premium Plaza, din zona Victoriei catre compania Ecrion Software International, companie din domeniul IT.
De asemenea, compania Monsson Invest, specializata in energie din surse regenerabile a inchiriat prin ESOP un spatiu de 185 mp in cladirea CDG Plaza, situata in Piata Charles de Gaulle.
Tot in acest an, KRUK Romania a incheiat o tranzactie de peste 2.000 mp in River Plaza, situat in zona Unirii.
„Asa cum am prevazut la inceputul anului, din ce in ce multe companii repun pe lista criteriilor importante de selectie calitatea cladirilor de birouri, cautand spatii cu un plus de imagine si de confort”, afirma Mirela Raicu, Manager Divizie Corporate si Partener in cadrul ESOP Consulting l CORFAC International.
In paralel ESOP poarta negocieri avansate pentru inca 6.000-7.000 mp. Prin urmare, volumul tranzactiilor incheiate de companie pe segmentul premium vor depasi 11.000 mp pana la sfarsitul anului, estimeaza Mirela Raicu.

Sus