Oferte locuri de munca top

Inca 30 km din Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, lansati in licitatie

Încă aproximativ 30 de kilometri, parte din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea așteaptă ofertanți pentru realizarea sa.

Valoarea contractului de proiectare și execuție, lansat astăzi în licitație, a fost estimată la peste 1,4 miliarde lei.

Aceasta după ce ieri CNAIR a mai lansat în licitație alte două contracte pentru circa 26 de kilometri din autostrada menționată, estimate la o valoare totală de peste 1 miliard de lei.

Astfel, CNAIR va atribui contractul ”Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260)” în cadrul unei licitații deschise. Criteriul ales de autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate-preț”.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Proiectul va fi finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare –POIM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 mai 2019.

Încheierea contractelor de achiziție publică este condiționată de obținerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile. Semnarea contractelor este posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

În cazul în care obtinerea/aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile nu se realizează, autoritatea contractantă va aplica prevederile art. 212 alin (1) lit. c) teza a II-a din Legea 98/2016, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică.

CNAIR estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractelor în semestrul II al anului 2019.

Reamintim informațiile celor două licitații lansate ieri de CNAIR:

* ”Proiectare si executie Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, Sectiunea 3B: Mihaiesti – Suplacu de Barcau, Subsectiunea 3B5: Nusfalau – Suplacu de Barcau (km 66+500 – km 80+054.044)”

Criteriul de atribuire: ”cel mai bun raport calitate – preț”

Valoarea estimata a contractului: 395,7 milioane lei.

Durata contractului este de 84 luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 21 mai 2019.

* ”Proiectare si executie Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea Sectiunea 3B: Mihaiesti – Suplacu de Barcau, Subsectiunea 3B2: Zimbor – Poarta Salajului (km 13+260 – km 25+500) ”

Criteriul de atribuire: ”cel mai bun raport calitate – preț”

Valoarea estimată a contractului: 730,5 milioane lei

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 20 mai 2019.

 

 

Citiți și:

6 blocuri cu cate 9 niveluri vor fi construite in provincie

Revizuirea solutiilor tehnice a redus numarul de poduri si pasaje pe un traseu

Bucuresti: Peste doua saptamani incepe construirea unui bloc cu 8 etaje

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

Sus