Oferte locuri de munca top

Inca 1360 de terenuri vor fi expropriate pentru centura Bacau

Pentru realizarea unei părți din Varianta de Ocolire Bacău sunt necesare exproprieri suplimentare. Este vorba de 1.360 de terenuri ce fac parte din amplasamentul suplimentar al coridorului de expropriere. În total, suprafața de expropriat este de 70.268 mp.

Astfel, Guvernul urmează să aprobe amplasamentul suplimentar al lucrării de utilitate publică, precum și declanșarea procedurilor de expropriere.

Această schimbare vine în urma aprobării Proiectului Tehnic pentru modificarea soluției tehnice pentru podul peste canalul de fugă Letea și drumul local km 5+533 – Obiect 1, podul peste canalul de fugă și Bistrița km 1+143 Obiect 2; pasajul peste CF Ploiești- Vișcsani km 2+762 Obiect 2.

Pentru demararea procedurilor este necesară aprobarea sumei pentru despăgubiri, în valoare de 760 mii lei. Imobilele de expropriat sunt terenuri cu sau fără investiții, situate în localitățile Hemeiuş, Iteşti, Letea Veche, Luizi Călugăra, Nicolae Bălcescu, Sărata şi Săuceşti din judeţul Bacău, precum rezultă din raportul de evaluare întocmit în luna ianuarie 2020.

Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. din subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

 

Descărcați aici Lista imobile exproprieri suplimentare VO Bacau

 

 

 

Citiți și:

Peste 5 mii mp spatii de depozitare, in pregatire in provincie

Demersuri pentru un parc industrial, pe aproape 19 ha

Trei blocuri cu cate 11 etaje, planificate sa fie construite in Bucuresti

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus