Solplanet x AeroFix

In martie, ARENA Constructiilor a depasit pragul de 55.000 de cititori lunar

Peste 55.000 de persoane au citit în luna martie știrile, articolele și monitorizările ARENA Construcțiilor, potrivit datelor furnizate de sursa independentă Google Analytics.

Datele situează ARENA Construcțiilor pe prima poziție în presa de specialitate.

Prin specificul știrilor și articolelor publicate, ARENA Construcțiilor și-a construit în timp un segment bine conturat de cititori. Este vorba de persoane active – beneficiari, investitori, dezvoltatori, profesioniști, directori de companii, toți interesați de noutățile din sectorul construcțiilor și piața imobiliară. Alocă timp pentru informare persoanele cu funcții de decizie – middle și top management – din companii de dezvoltare, proiectare, construcții, etc  care au nevoie de informații pentru a-și fundamenta deciziile și strategiile.

Noi transformăm zi de zi ”Informația înseamnă putere” în “Informația înseamnă bani”. Aceasta pentru că trebuie să aflați din timp ce oportunităţi apar pe piaţă, ca să le puteți fructifica înaintea competiţiei.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă invităm să citiți în continuare știrile și articolele ARENA Construcțiilor!

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia aprilie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus