Oferte locuri de munca top

In constructii, septembrie a fost cam la nivelul de anul trecut

Volumul lucrărilor de construcţii a fost mai mic cu 0,4% în luna septembrie 2018 faţă de luna corespunzătoare a anului trecut, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, potrivit celor mai recente date furnizate de INS.

Pe perioada primelor nouă luni din acest an, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 2,2% faţă de primele nouă luni ale anului trecut, ca serie ajustată.

În luna septembrie față de septembrie 2017, lucrările de construcţii noi au scăzut cu 6,9%. S-au înregistrat creşteri la lucrările de reparaţii capitale (+24,8%) şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+9,9%).

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 9,1% şi la clădirile nerezidenţiale cu 2,6%. Creştere a fost la lucrările de construcţii inginereşti cu 7,0%.

În perioada ianuarie – septembrie, pe elemente de structură s-a înregistrat scădere la lucrările de construcţii noi cu 5,4% față de ianuarie – septembrie 2017, ca serie ajustată.

Creşteri au fost la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 5,5% şi la lucrările de reparaţii capitale cu 4,9%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 26,1%.

Creşteri s-au înregistrat la construcţiile inginereşti cu 11,0%, şi la clădirile nerezidenţiale respectiv cu 1,4%.

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Viitor proiect rezidential in zona centrala a Capitalei

Peste 6 mil euro pentru reabilitarea unui fost Palat Administrativ

Va demara construirea a doua blocuri autorizate recent

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus