Oferte locuri de munca top

Imobilul de lux Floreasca1 va fi finalizat in luna decembrie 

10330

Floreasca 1 (sursa imobiliare.ro)

Floreasca 1, cel mai nou ansamblu de locuinte de lux zona Floreasca, realizat de compania “1development”, va fi finalizat in luna decembrie a acestui an. Proiectul va fi terminat cu o luna mai tarziu decat era estimat initial, dar reprezentantii companiei spun ca au luat aceasta decizie pentru a se asigura ca totul este perfect atunci cand se vor muta noii locatari.
Dezvoltatorul “1 development” a realizat in Bucuresti doua ansambluri rezidentiale de lux:  Baneasca 1 si Floreasca 1. Primul, situat in apropiere de Jolly Ville, a fost deja finalizat. Viorica Ciulei, reprezentatul companiei, ne-a explicat ca, deocamdata, in Baneasa1 sunt ocupate jumatate dintre cele 36 de apartamente (doua studiouri, 13 apartamente cu doua camera, 19 apartamente cu trei camera si doua apartamente cu patru camere).
Floreasca1,  construit pe malul lacului Floreasca din nordul Bucurestiului, este un imobil high class. “Floreasca1 va fi finalizat in luna decembrie. Desi in proiectul initial ar fi trebuit terminat in noiembrie am decis sa amanam cu o luna inaugurarea pentru a ne asigura ca totul este perfect”, a declarat doamna Ciulei pentru Arena Constructiilor.
Floreasca1 va avea 22 de apartamente cu doua, trei sau patru camere cu o suprafata intre 87 si 285 mp. Cu patru luni inainte de finalizarea blocului au fost, deja vandute patru dintre spatiile disponibile, ceea ce este multumitor pentru dezvoltator, avand in vedere ca este vorba de o locatie de lux cu preturi peste medie.

Sus