Oferte locuri de munca top

Immochan va inaugura Coresi Brasov in decurs de un an

862.jpg Immochan Romania, divizia imobiliara a grupului Auchan va inaugura in luna martie a anului viitor, prima faza a centrului comercial Coresi din Brasov, in urma unei investitii de aproximativ 60 milioane de euro. Aceasta va include un hipermarket Auchan cu o suprafata de vanzare de 13.300 mp, precum si o galerie comerciala de 32.000 mp inchiriabili.
Lucrarile la structura hipermarketului sunt deja la un nivel avansat, iar pentru galeria comerciala a fost finalizata fundatia si ridicata structura in proportie de aproximativ 40%. Executia a fost atribuita companiilor Bog”Art si Conarg.
Conceptul centrului comercial accentueaza functiunea de spatiu de petrecere a timpului liber. „Coresi Brasov va fi mai mult decat un centru comercial, va fi unul dintre principalele puncte de atractie ale orasului, deopotriva pentru locuitorii sai, cat si pentru turisti”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general Immochan Romania.
„Centrele comerciale nu mai sunt doar spatii ocupate de magazine, ci au evoluat spre zone de divertisment si alimentatie, cu multe elemente pentru socializare”, a precizat Ali Ergun Ergen, managing partner TBE Solutions, consultantul Immochan pentru proiectul Coresi.
Astfel, noul centru comercial va include un cinematograf cu 8 sali de proiectie multifunctionale, care se va intinde pe 3.200 mp, precum si 1.500 mp de spatii rezervate activitatilor de divertisment. De asemenea, zona de restaurante va ocupa 3.500 mp.
In prezent, gradul de ocupare in prima faza a proiectului Coresi este de 64%, iar pentru inca 20% negocierile sunt aproape de finalizare a adaugat domnul Ergen.
In urmatoarea etapa de dezvoltare a proiectului Coresi este prevazuta construirea unui parc de retail cu o suprafata de 43.000 mp, ce va gazdui cate un magazin de bricolaj, electrocasnice, mobila si articole sportive, precum si o benzinarie si un service auto. Lucrarile vor demara dupa semnarea contractelor cu viitorii chiriasi, a precizat domnul Diaconu.
Centrul comercial Coresi va fi integrat intr-un proiect de dezvoltare urbana amplu, care se va intinde pe cele 100 de hectare detinute de Immochan in zona de nord a Brasovului. Pe langa componenta comerciala, proiectul mai include si un ansamblu rezidential cu mai multe mii de unitati locative. Acesta va fi realizat in parteneriat cu un dezvoltator specializat. In prezent, Immochan, poarta negocieri avansate cu dezvoltatorul ansamblului rezidential Avantgarden 2 din Brasov, controlat de Daniela Kasper, a mai precizat directorul Immochan Romania.
Immochan Romania mai are in dezvoltare proiectul Auchan Drumul Taberei, care va include un hipermarket cu o suprafata de vanzare de 9.900 mp, o galerie comerciala, precum si spatii de birouri care vor gazdui noul sediu al grupului Auchan in Romania. Proiectul va fi inaugurat in aprilie 2015.

Sus