Oferte locuri de munca top

IFC a acordat un credit de 112 milioane lei primariei Timisoara

Primaria Timisoara va primi un imprumut in valoare de 112 milioane lei din partea institutiei International Finance Corporation (IFC), membra a Bancii Mondiale, pentru finantarea poiectelor de dezvoltare a infrastructurii.
Creditul va fi utilizat pentru cofinantarea proiectelor implementate cu fonduri europene de catre Primaria Timisoara precum imbunatatirea retelei de transport, a retelei de termoficare, investitii in regenerare urbana si infrastructura sociala.
Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a declarat:
„Prin parteneriatul cu IFC, suntem mai aproape de finalizarea proiectelor ce vor imbunatatii semnificativ viata cetatenilor din Timisoara. Aceste proiecte sunt implementate in parteneriat cu Uniunea Europeana, unele dintre ele fiind deja in curs de executie.”
Acesta este cel de-al doilea imprumut acordat de IFC in vederea sprijinirii investitiilor in infrastructura locala din Romania in colaborare cu Uniunea Europeana. Anul trecut IFC a acordat un credit de 34 milioane lei Primariei Botosani pentru imbunatatirea eficientei energetice a sistemului de termoficare.

Sus