Oferte locuri de munca top

Ibiza Sol, incasari de aproape 5 mil. euro anul trecut

342.jpg Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, langa Scoala Americana, a avut in 2013 incasari totale de 4,9 milioane de euro. Anul trecut au fost incheiate 89 de contracte din care 46 contracte de vanzare-cumparare si 43 contracte de inchiriere.
Numarul contractelor de vanzare-cumparare din 2013 este de aproape trei ori mai mare decat cel atins in 2008 anul de varf al pietei imobiliare, cand s-au inregistrat 18 contracte.
Andreea Comsa, manager Premier Estate, agentul de vanzari al proiectului, precizeaza:
„Prin parteneriatul cu banca finantatoare Alpha Bank, am putut sa oferim clientilor nostri conditii accesibile si dobanzi atractive, ceea ce a stimulat procesul de vanzare. Facilitatile complexului, structura locuintelor dar si preturile de vanzare competitive, au condus spre rezultatul record de anul trecut. Ritmul foarte bun de contractare ne face sa privim cu optimism spre anul care tocmai a inceput pentru care ne-am planificat o valoare a vanzarilor de minim 6 milioane Euro.”
Complexul Ibiza Sol Residence a fost finalizat in anul 2008 dupa un concept arhitectural mediteranean. Este format din 14 cladiri S+P+3, o gradina de 12.000 mp, doua piscine cu jacuzzi, zona de spa cu saune, un teren de minigolf, sala de fitness si un club pentru copii. Din cele 304 apartamente de 3 si 4 camere, in prezent mai sunt disponibile la vanzare 201 de unitati locative. Toate apartamentele de patru camere parter au fost vandute. Apartamentele beneficiaza de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer conditionat centralizat, seminee in zona de living, barbeque pe terasa, bucatarii mobilate si partial echipate.
In prezent, apartamentele de trei camere cu o suprafata utila de 115 mp si terasa de 15 mp, cu doua bai mobilate si accesorizate si bucatarie mobilata, pot fi achizitionate la preturi pornind de la 135.000 de euro. Cele de trei camere mansarda totalizand o suprafata utila de 84 de mp si 42 mp terasa pornesc, la vanzare, de la 109.000 de euro, in timp ce pentru apartamentele de patru camere, care au suprafete vitrate ample, suprafata utila de 122 mp si o terasa de 15 m, preturile de achizitie pornesc de la 149.000 de euro. In plus, toate apartamentele situate la parter au la dispozitie o gradina privata de aproximativ 30 de mp, in folosinta exclusiva.
Complexul Rezidential Ibiza Sol Residence este situat in zona Pipera, la 200 de metri de padurea Baneasa si la 9 km de centrul Capitalei. Complexul a fost finalizat in 2008 de catre dezvoltatorul spaniol Ibiza Group cu o investite totala de 60 de milioane de euro. Dupa intrarea in insolventa, complexul a fost preluat in administrare de Euro Insol. In portofoliul Euro Insol se gasesc mai multe proiecte imobiliare cum ar fi: Silver Mountain, Asmita Gardens, Green City, Citadella Titan, Verdi Park.

Sus