Oferte locuri de munca top

Iasi: Incep finisajele pasajului din piata Eminescu

Lucrarile de constructie a pasajului din Piata Eminescu din Iasi se apropie de final. Pe parcursul saptamanii trecute, a fost turnat stratul de beton pe care va fi asternut asfaltul. In acelasi timp, a inceput si eliberarea pasajului in partea dinspre Pacurari pentru a pregati terenul pentru executia lucrarilor de finisaj a traseului subteran.
Mihai Chirica, vicepresedintele Primariei Iasi precizeaza:
„S-a turnat beton toata saptamana trecuta in pasajul de la Fundatie. Noi speram ca intr-o luna sa-l predam spre finisajul final. Constructorii, de data aceasta, s-au mobilizat mai bine. Am sprijinit lucrarile si noi cu suportul logistic, cu Politia Locala in special, si speram sa continue lucrarile cu acelasi succes.”
Lucrarile finale la pasajul Eminescu presupun placarea cu granit a peretilor, instalarea sistemului de ventilare, montarea instalatiilor electrice de iluminat si amplasarea sistemului de afisaj electronic.
Contractul de lucrari pentru finisaje a fost semnat in aceasta saptamana cu firma Conest. Lucrarile finale ale pasajului vor dura sase luni, insa edilii spera ca executia finisajelor se va face mai repede. „S-a inceput predarea amplasamentului dinspre capatul spre Pacurari. Au curatat betoanele de pe pereti”, a mai spus Chirica.

Sus