Oferte locuri de munca top

Iasi: Continua lucrarile pe Magistrala 2 de termoficare

Primaria Iasi continua lucrarile pe Magistrala 2 de termoficare derulate in cadrul proiectului european ce cuprinde printre altele inlocuirea a cca. 11 km de conducte de retea primara. Valoarea investitiei este de 46,5 milioane de lei.
Societatile executante continua manevrele incepand cu 20 mai. In zona strazii Maior Irimia Popescu spre strada Conductelor, intre intrarea in subteran spre Maternitatea „Elena Doamna” si caminul de golire din strada Maior Irimia Popescu. Se va realiza blindarea inainte de intrarea in subteran (pe conducte cu diametrul Dn 700 mm si Dn 500 mm), montare blind dupa ramura Fierbinti, inlocuire vane pe strada Conductelor, montare provizorate pentru alimentarea consumatorilor aferenti Magistralei 2 din Magistrala 5 pentru a asigura continuitatea furnizarii apei calde pe durata lucrarilor.
La fel ca anul trecut, se va utiliza metoda provizoratelor (alimentare temporara prin conducte de rezerva) in asa fel incat disconfortul resimtit de clientii sistemului centralizat de termoficare sa fie redus la minim.

Sus