Oferte locuri de munca top

Iasi: au fost reluate lucrarile pe podul Nicolina

Lucrarile pe santierul proiectului european Axa Sud, Podu Ros – CUG, Iasi au fost reluate saptamana aceasta.
Initial, primele lucrari din acest an erau programate la inceputul primaverii, insa vremea favorabila a permis ca noile amenajari sa debuteze inca de acum, precizeaza reprezentantii primariei Iasi.
Principalele actiuni ale constructorilor vizeaza continuarea lucrarilor pe pasarela Nicolina. Muncitorii au demarat decaparea benzilor de circulatie dinspre Nicolina spre Podu Ros si desfacerea trotuarelor de pe acelasi sens de mers. Ca urmare a lucrarilor, pe pasarela Nicolina au intervenit din nou modificari de trafic. Circulatia auto spre Podu Ros se desfasoara pe sectorul liniilor de tramvai, aici fiind disponibile doua benzi. In acelasi timp, autovehiculele care se indreapta spre Nicolina – CUG circula pe portiunea modernizata anul trecut.
Pasajul Nicolina a intrat in lucrari de reabilitare in vara anului trecut cu sectorul dinspre sediul Vamii. Pana in luna decembrie 2013, constructorii au consolidat zona, au fost turnate noi placi de beton pentru structura pasajului si au fost reasfaltate benzile de circulatie. Conform planificarilor de santier, in acest an urmeaza proceduri similare pe portiunea sensului de mers spre Podu Ros, urmand ca, la final, lucrarile de modernizare sa ajunga si pe zona liniilor de tramvai.

Sus