Oferte locuri de munca top

Hermes Business Campus atrage un mare operator bancar

2186.jpg Romanian International Bank, banca recent achizitionata de catre grupul financiar polonez Getin Holding, a inchiriat 3.500 mp in Hermes Business Campus pentru viitorul sediu central al bancii.
Banca isi va muta sediul central, precum si divizia de recuperare a creantelor GetBACK Recovery SRL, in doua etaje ale Hermes Business Campus. Etajele 5 si 6 ale cladirii vor gazdui peste 300 de oameni.
Andreea Paun, Associate Director in cadrul echipei Office Agency a Colliers International, consultantul care a coordonat procesul de inchiriere, precizeaza: „Un jucator financiar important care decide sa isi stabileasca primul birou din Romania in zona Dimitrie Pompeiu demonstreaza ca perceptia locala asupra zonei Pipera, se dovedeste, inca o data, subiectiva. Realitatea arata, indiscutabil, ca o statie de metrou, impreuna cu un pachet solid de stimulente atractive si o structura creativa pentru nevoile chiriasului pot transforma o cladire de birouri intr-o poveste de succes.”
Alegerea finala a cladirii vine dupa o analiza aprofundata a pietei, pe fondul necesitatii de a trece de la o cladire proprie la una inchiriata, ceea ce ii permite institutiei financiare sa se concentreze pe activitatea sa de baza.
Hermes Business Campus este una din cele mai recente livrari in ceea ce priveste birourile de clasa A din Romania. Dezvoltat de compania belgiana Atenor in zona Dimitrie Pompeiu, cladirea de 18.000 mp este acum inchiriata in proportie de 85%. Proiectul este situat chiar in inima noului district de afaceri din Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, si cuprinde trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 78.000 mp. Hermes Business Campus este planificat si dezvoltat in mai multe etape consecutive, prima cladire fiind livrata in aprilie 2014, constructia la cea de-a doua cladire incepand imediat dupa aceasta data.
Conform raportului anual de piata publicat de Colliers International Romania, zona Pipera, si, in special, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, sunt pe primul loc in zonele preferate de chiriasi in Bucuresti, atragand cele mai multe dintre tranzactiile incheiate in 2013. In plus, o analiza aprofundata a contractelor care au fost subiectul renegocierilor in ultimul an arata ca Dimitrie Pompeiu este una din cele mai „prietenoase” zone, cu o pondere de 40% din totalul contractelor reinnointe in 2013, urmata de Piata Presei (15%) si Pipera (12%).

Sus