Oferte locuri de munca top

Fonduri europene pentru reabilitarea scolii din Cuza-Voda

Comuna Cuza-Voda, judetul Calarasi, va primi fonduri europene pentru finantarea lucrarilor de consolidare, reabilitare si extindere a Scolii cu clasele I – VIII din localitate.
Contractul de finantare a fost incheiat in aceasta saptamana, valoarea totala proiectului fiind de 5,8 milioane lei.
Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, a declarat urmatoarele: „Ma bucura faptul ca primul proiect pentru dezvoltarea infrastructurii educationale din judetul Calarasi se semneaza la Cuza-Voda. Pe langa acesta, in judetul Calarasi mai sunt in pregatire alte doua aplicatii – este vorba despre proiectele de la Stefan cel Mare si de la Dichiseni, care trebuie sa prezinte proiectul tehnic pana la jumatatea lunii iulie.”
Cu fondurile nerambursabile accesate se vor executa lucrari de consolidare, reabilitare si extindere a Scolii cu clasele I – VIII, astfel: la corpul C1 se vor executa lucrari de reabilitare termica si de extindere cu o sala de sport si spatiile aferente acesteia, iar la corpul C2 se vor realiza lucrari de consolidare a peretilor si fundatiilor.
Perioada de implementare va fi de 14 luni.
Investitia este finantata prin Programul Operational Regional, Axei prioritare 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”.

Sus