Oferte locuri de munca top

Finantare nerambursabila pentru Grupul Scolar Agricol din Alexandria

grupscalexandria-1409305624Proiectul Ferma Grup Scolar Agricol a obtinut fonduri nerambursabila in cadrul celui de-al doilea apel de proiecte al Programului Operational Regional, deschis in luna martie a.c. pentru Domeniul major de interventie 3.4. Apelul a fost lansat in urma realocarii de fonduri in cadrul acestui program.
Contractul de finantare are o valoare totala de 16,34 milioane lei, din care valoarea totala eligibila este de 15,52 milioane lei, reprezentand fonduri FEDR (13,19 milioane lei), fonduri de la bugetul national (2 milioane lei) si contributia eligibila a beneficiarului (310.400 lei).
Ferma agricola aferenta fostului Grup Scolar Agricol (actualmente Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu) din Alexandria, aflata in prezent intr-un stadiu avansat de degradare, necesita lucrari de reabilitare si modernizare, precum si demolarea si reconstructia unor cladiri, in vederea asigurarii unui spatiu de invatamant corespunzator.
Astfel, se vor realiza lucrari de reabilitare si modernizare a spațiilor de desfasurare a cursurilor din cadrul fermei scolare agricole si, totodata, aceasta va fi dotata cu echipamente didactice, in concordanta cu cerintele domeniilor de pregatire profesionala.

La nivelul judetului Teleorman, in cadrul celor doua apeluri de proiecte, deschise pentru dezvoltarea infrastructurii educationale, au fost depuse in total opt cereri de finantare, pana in prezent fiind semnate doua contracte, ce au o valoare totala de aproximativ 30 de milioane de lei.

Sus