Oferte locuri de munca top

Finalizarea retelei de gaze in cartierul ANL Henri Coanda, inca blocata

Lucrările pentru următoarele două etape de dezvoltare a rețelei de distribuție a gazelor naturale, inclusiv branșamente, nu pot încă să demareze în cartierul ANL Henri Coandă din București

Titularul licenței de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale din orașul Voluntari, Premier Energy SRL, susține că autorizația de construire este expirată, iar cererea pentru o nouă autorizație este depusă la Primăria Orașului Voluntari încă din februarie 2019.

Cum încă nu a fost emisă autorizația de construire, nu pot continua lucrările pentru restul rețelei de gaze naturale.

Operațiunile de construire pot fi planificate numai în conditiile în care se vor realiza etapele:

* obținerii autorizației de construire din partea Primăriei Oraș Voluntari

* punerea la dispoziție de către antreprenorul general CO.GE.FA. SPA a amplasamentului pentru etapele II și III

* realizarea și finalizarea lucrărilor aferente rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Societatea susține că deține toată documentația tehnică necesară executării restului lucrărilor, astfel încât va putea începe executarea acestora de îndată ce va obține noua autorizație de construire.

Rețeaua de gaze naturale nu a putut fi realizată în integralitate până la acest moment. Etapa I s-a desfășurat cu dificultate pentru că executarea depinde de realizarea integrală a rețelei de apă/canalizare (nefinalizată încă). Rețeaua de apă se pozează la o adâncime de peste 2 m, cu conducte de diametre foarte mari, iar rețeaua de gaze naturale mult mai sus, la 0,9 m.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

 

Sus