Oferte locuri de munca top

Extinderea Spitalului Judetean din Galati va costa circa 157 mil euro

Pentru extinderea, modernizarea și dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” din Galați a fost lansată o procedură de achiziție publică în vederea atribuirii contractului de proiectare, execuție și dotări.

Valoarea estimată a acestui contract este de aproape 157 milioane de euro.

”Până pe 19 iulie așteptăm ofertele din partea constructorilor pentru realizarea celei mai mari investiții din istoria sănătății gălățene -un nou spital”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Aproape 4 mii mp de hale, in curs de autorizare

Au fost depuse toate documentele și studiile necesare pentru obținerea de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Noul spital va avea: 375 paturi, din care 260 pentru spitalizarea continuă, 61 de paturi ATI, 20 de săli de operație  – o suprafață desfășurată totală de peste 96.000 mp.

Valoarea totală estimată a contractului este de 793.233.547 lei fără TVA.

Un complex sportiv va fi realizat langa Bucuresti

Durata prevăzută pentru proiectare și execuția lucrărilor este de 23 luni.

În noul spital vor exista: Blocul Operator, secția de Anestezie și Terapie Intensivă, spații pentru spitalizare de zi, secția de Chirurgie Toracică, secția de Neurochirurgie, secția de Chirurgie  Plastică, spații pentru intervenții de microchirurgie  reconstructivă, secția de Oncologie, Neurologia, Farmacia, serviciul de sterilizare, serviciul de transfuzie sanguină și multe alte spații tehnice.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus