Oferte locuri de munca top

Extinderea Sectiei Oncologie din Botosani va intra in licitatie

În curând va fi lansată licitația pentru extinderea și modernizarea Secției de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Proiectul Consiliului Județean Botoșani a obținut toate avizele necesare.

Acesta a fost trimis de către Compania Națională de Investiții la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației în vederea emiterii Ordinului de Ministru pentru ca investiția să fie scoasă la licitație.

„Am primit avizul pozitiv al CTE din cadrul Ministerului Dezvoltării pe proiectul de modernizare și extindere cu un etaj a Secției de Oncologie, în valoare de peste 6,6 milioane de euro”, a anunțat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Este o investiție majoră care presupune, pe lângă extinderea pe verticală cu încă un etaj a corpului de clădire existent, lucrări de reabilitare (termică, finisaje și instalații), recompartimentarea etajului I și conformarea secției la noua legislație în vigoare, privind reamenajarea circuitelor specifice și refacerea finisajelor în concordanță cu cerințele Direcției de Sănătate Publică.

Lucrari de constructii ingineresti, de 340 mil euro

Lucrările de modernizare au în vedere redimensionarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de gaze medicinale pentru tot corpul de clădire, recompartimentarea întregii clădiri după legislația în vigoare și asigurarea dotărilor necesare pentru Secția Oncologie.

Realizarea proiectului propus va duce la îmbunătățirea funcționării spitalului, optimizarea activităților prestate, creșterea capacității de satisfacere a nevoilor pacienților, a ponderii și calității serviciilor medicale acordate.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus