Oferte locuri de munca top

Exproprieri in 10 localitati din Ilfov si Giurgiu pentru Centura Bucuresti Sud

Pentru lucrările de execuție a Centurii București Sud vor fi făcute noi exproprieri în zece localități din județele Ilfov și Giurgiu. (listele sunt atasate la finalul stirii)

Este vorba de exproprierea a peste 1.400 de terenuri private situate pe amplasamentele suplimentare determinate în urma aprobării proiectelor tehnice pentru loturile 3 și 2 din Autostrada de centură București km 0+000 – km 100+900 – Sector Centură Sud.

Peste 1.400 de terenuri vor fi expropriate în Clinceni, Domnești și Ciorogârla din județul Ilfov și Grădinari și Joița din județul Giurgiu

Lotul 3 este cuprins între km 85+300 – km 100+765 Centura Sud și km 0+000 – km 002+250 Centura Nord.

Ansamblu cu 150 de locuinte unifamiliale, langa Bucuresti

Pentru Lotul 3, la momentul realizării proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, a fost identificată necesitatea ocupării unei suprafețe suplimentare de teren pentru continuarea lucrărilor, respectiv o suprafață totală de 292.634 mp, aferentă unui număr de 1.403 imobile proprietate privată, asupra cărora este necesar a fi declanșată procedura de expropriere. Valoarea exproprierilor este de 13,11 milioane lei.

Imobilele proprietate privată supuse exproprierii sunt situate pe raza localităților Bragadiru, Clinceni, Domnești și Ciorogârla din județul Ilfov și Grădinari și Joița din județul Giurgiu.

Ca urmare a finalizării proiectului tehnic a rezultat necesitatea realizării exproprierii unor imobile suplimentare față de cele prevăzute la nivel de studiu de fezabilitate.

Soluția modificată privește lucrări necesare pentru asigurarea limitei de siguranță a drumului.

Hale de productie, proiect al unor investitori straini

Exproprieri în Jilava, 1 Decembrie, Dărăști-Ilfov, Măgurele și Bragadiru, din județul Ilfov

Lotul 2, pentru care vor fi făcute exproprieri, este cuprins între km 69 + 000 și km 85+300. Face parte din Autostrada de centură București, sector Centura Sud km 52+770 – km 100+900,

Ca urmare a finalizarii proiectului tehnic, a rezultat necesitatea realizării exproprierii unor imobile suplimentare față de cele prevăzute la nivel de studiu de fezabilitate.

Astfel, sunt necesare a fi efectuate lucrări pentru relocarea utilităților LEA 110 Kv 110 Kv Jilava – Copaceni, precum și în vederea asigurării accesului la proprietățile afectate de lucrările la Centura București Sud.

Pentru Lotul 2 a fost identificată necesitatea ocupării unei suprafețe suplimentare de teren pentru continuarea lucrărilor, respectiv o suprafață totală de 1.925 mp aferentă unui număr de 12 imobile proprietate privată asupra cărora este necesar a se declanșa procedura de expropriere. Acestea se află pe raza localităților Jilava, 1 Decembrie, Dărăști-Ilfov, Măgurele și Bragadiru, din județul Ilfov

Suma necesară aferentă despăgubirii pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică este de 127 mii lei.

 

Descărcați aici

 

Sus