Oferte locuri de munca top

Evoluţie pozitivă a producţiei în domeniul construcţiilor metalice

ProLogis Park TeresinProducţia din industria construcţiilor metalice şi a produselor din metal a crescut cu 3,6% ca serie brută şi cu 6,3%, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în primele opt luni ale anului comparativ cu acelaşi interval al anului 2013, conform datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică.
În luna august 2014 comparativ cu luna corespunzătoare a anului trecut producţia din industria construcţiilor metalice a înregistrat o scădere de 3% (serie brută) şi o creştere de 1,1% (serie ajustată).

În perioada 1 ianuarie- 31 august 2014, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, producţia industrială a crescut ca serie brută cu 7,6%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 9%.
Faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, producţia industrială a rămas la acelaşi nivel ca serie brută şi a crescut cu 4,7% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

Sus