Oferte locuri de munca top

DTZ a fuzionat cu Cassidy Turley

Dunapartlatkep4

Budapesta, panorama

DTZ, companie specializată în servicii imobiliare comerciale, a fuzionat cu Cassidy Turley şi vor opera de acum înainte ca o singură companie globală.
Cassidy Turley a fost achiziţionată de către consortiul privat de investiţii TPG Capital, PAG Asia Capital şi Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario. Compania DTZ este deţinută de consorţiu din noiembrie 2014.

Odată cu asocierea cu Cassidy Turley, DTZ va oferi servicii suplimentare integrate în peste 30 de pieţe importante din SUA, în plus faţă de cele existente în Europa şi Asia. Noua companie inregistrează venituri anuale de 2,9 miliarde USD şi are peste 28.000 de angajaţi. De asemenea, la nivel global, DTZ are în administrare spaţii totalizând peste 3,3 miliarde de mp, în proprietăţi deţinute de clienţi instituţionali, din sectorul public, corporate şi privat.

După cum s-a anunţat anterior, Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate. Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, în timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis, care, de asemenea, a investit în achiziţie, va deveni preşedinte cu drepturi depline din martie 2015.

„Această fuziune este reciproc avantajoasă pentru ambele companii, având în vedere poziţia noastră puternică pe piaţa americană şi acoperirea globală a DTZ”, a declarat Joseph Stettinius, Jr. „Ţinând cont de avantajele pe care le putem oferi acum clienţilor noştri şi oamenilor noştri, sunt încântat că DTZ şi Cassidy Turley îşi unesc forţele sub noul brand şi noua structură.”

Sus