Oferte locuri de munca top

Doua turnuri rezidentiale vor fi ridicate in Bucuresti

Construirea a două turnuri, cu 14, respectiv 24 de etaje, însumând 250 de apartamente reprezintă noul proiect rezidențial al investitorilor belgieni de la Atenor.

Apartamentelor li se vor adăuga spații de retail și de servicii, precum și circa 400 de locuri de parcare.

Dezvoltarea proiectului este prevăzut să se întindă pe parcursul a circa 30 de luni, a anunțat compania.

Primul proiect rezidențial al companiei din România va fi realizat pe Calea Floreasca, la mică distanță față de stația de metrou Aurel Vlaicu și centrul comercial Promenada. Atenor a achiziționat aici recent un teren cu suprafața de 7.150 de metri pătrați.

Astfel, dezvoltatorul belgian Atenor, cunoscut în România pentru realizarea ansamblului de birouri Hermes Business Campus de pe bd. Dimitrie Pompeiu din Capitală, se lansează în plan local și pe segmentul proiectelor rezidențiale.

Pe lângă proiectul rezidențial, Atenor mai are în pregătire două noi ansambluri de birouri, tot în București, a căror construcție ar trebui să înceapă anul viitor. Cel mai mare dintre proiecte vizează realizarea unui complex de circa 46.900 de metri pătrați de spații de birouri pe Bulevardul Expoziției.

Cel de al doilea proiect va fi amplasat la intersecția Căii Victoriei cu Bulevardul Dacia și va îngloba clădirea monument istoric a fostei Legații Germane (Casa Cesianu). Lângă aceasta va mai fi construit și un corp de clădire nou. Întregul proiect ar urma să dispună de o suprafață de 15.800 de metri pătrați.

 

 

 

Citiți și:

Planuri pentru construirea unui ansamblu cu 1000 apartamente

Aproape 2 mil euro pentru borduri de granit si fantani arteziene

A fost aprobata reabilitarea, extinderea si dotarea unui spital judetean

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus