Oferte locuri de munca top

Doua noi proiecte rutiere intra in pregatire

Au început pregătirile pentru realizarea a două proiecte de infrastructură importante pentru comunitățile locale și pentru rețeaua rutieră din țara noastră.

Demersurile au fost inițiate prin semnarea a două protocoale, necesare demarării celor două proiecte, de către reprezentanții CNAIR și cei ai autorităților locale din Galați și Mangalia.

Proiectele vizează:

– Elaborare Studiu de Fezabilitate, realizarea documentației tehnice pentru autorizația de construire și obținerea autorizației de construire pentru “Drum de legatură între DN 25 și Drumul Expres Brăila – Focșani”.

– Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Varianta ocolitoare a Municipiului Mangalia”.

CNAIR va derula procesul de accesare a finanțării din fonduri europene nerambursabile și va asigura suportul necesar cu specialiști ai companiei.

TOPUL DRUMARILOR

Costel Fotea, președintele CJ Galați, a anuțat că a fost semnat protocolul pentru extinderea la patru benzi a drumului dintre Hanu Conachi (județul Galați) și Nănești (județul Vrancea).

”Practic, noi vom realiza, cât mai repede posibil, documentația tehnică pentru ca acest drum, care va asigura conectarea județului cu viitorul Drum Expres Brăila-Focșani și implicit cu Autostrada Moldovei, să poată obține finanțare în cadrul Programului Operațional de Transport”, a menționat Costel Fotea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus