Oferte locuri de munca top

DN71 Baldana – Targoviste are constructor

Pentru modernizarea sectorului Bâldana – Târgoviște din drumul național DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor.

Valoarea contractului semnat este de 869,18 milioane de lei fără TVA, valoare mai mică cu 11% față de cea estimată inițial.

Lărgirea la 4 benzi va fi realizată în baza contractului semnat de CNAIR și constructori turci: Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi (lider) – Esta Construction Group SRL – Gun Al Madencilik Insaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi.

Această asociere a concurat cu Asocierea Danlin XXL (lider) – Mavgo Holding.

Durata contractului semnat este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani.

Modernizarea DN71, sectorul 1 Bâldana și Târgoviște, prevede lărgirea la 4 benzi de circulație pe o lungime de 44,13 km, precum și construirea sau modernizarea a patru poduri și a unui pasaj.

TOPUL DRUMARILOR

Pentru modernizarea sectorului 2 Târgoviște – Sinaia  fost depusă o singură ofertă în cadrul licitației, din partea acelorași constructori turci: Esta İnşaat Sanayi Lojistik Ve Diş Ticaret Anonim Şirketi (lider), Gün Al Madencilik İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi. Oferta este în evaluare financiară până pe 5 martie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus