Oferte locuri de munca top

DJ102I Valea Doftanei – Bradet, la nivel de SF

Au intrat în etapa de evaluare financiară ofertele pentru atribuirea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate aferent proiectului de reabilitare și modernizare a DJ 102 I, Valea Doftanei, județul Prahova – Brădet, județul Brașov.

Acesta va reprezenta o variantă de circulație prin care să se reducă aglomerația de pe Valea Prahovei.

Proiectul vizează două tronsoane de drum de aproximativ 24 de km în total, care aparțin CJ Prahova și CJ Brașov. Drumul este în mare parte neasfaltat, cu sectoare de drum forestier, iar obiectivul de investiții va implica atât exproprieri de terenuri, cât și relocare de utilități.

Conform estimărilor, până la sfârșitul anului ar urma să demareze procedurile de achiziție publică a lucrărilor de execuție. Achiziția presupune studiul topografic, studiul geotehnic, planul de situație pe ridicare topografică, studiul de trafic, studiul hidraulic și hidrogeologic, documentația pentru scoaterea din circuitul forestier, expertiza tehnică, studiul de fezabilitate, certificate de urbanism, avize, acorduri și studii specifice.

Durata estimată pentru realizarea studiilor este de 4 luni, iar valoarea estimată este de 2.873.805 lei, fără TVA.

Finanțarea obiectivului de investiții va fi asigurată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și se va realiza prin Compania Națională de Investiții, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social.

 

 

 

Citiți și:

Peste 150 unitati locative, in pregatire in provincie

Costuri pentru lucrari de instalatii si scule profesionale

Peste 35 ha, impartite in loturi pentru locuinte individuale

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

Sus