Oferte locuri de munca top

DJ 123 intra in lucrari de reabilitare

Modernizarea drumului județean DJ 123 prin realizarea unor lucrări de reabilitare și consolidare a fost aprobată de către autoritățile județului Bacău.

DJ 123 se află în administrarea Serviciului Public Județean de Drumuri Bacău și se întinde de la limita județului Harghita pe traseul Valea Uzului – Dărmănești – DN 12A, km. 41+000 – 62+103, județul Bacău.

Sectorul de drum ce va fi reabilitat are o lungime de 6,30 km, respectiv de la km. 44,8 la km. 51,1.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare se ridică la suma de 18.045.220 lei cu TVA inclus.
Pentru realizarea acestor investiții au fost elaborate documentații aferente iar indicatorii tehnico-economici, elaborați în conformitate cu legislația în vigoare, au fost aprobați de către consilierii județeni.
DJ 123 va fi reabilitat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.) ce are ca obiectiv general echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și mediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație pentru creșterea accesibilității la resurse și a calității vieții pentru toți locuitorii.
Finanțarea obiectivelor realizate prin P.N.D.L. se asigură din sume din transferuri de la bugetul de stat, aprobate cu această destinație în bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice precum și din bugetele locale..

 

 

Citiți și:

Cazinoul din Constanta, pregatit pentru inceperea reabilitarii

34 mil euro pentru revitalizarea unei zone urbane

Peste 50 ha, pregatite pentru dezvoltarea de locuinte individuale

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus