Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorii rezidentiali au planuri mari pentru 2014

Cei mai importanti dezvoltatori rezidentiali isi vor imbogati oferta cu locuintele ce vor fi finalizate pana la finele acestui an, potrivit declaratiilor obtinute de echipa site-ului dezvoltatorimobiliar.ro.

*Militari Residence -1600 apartamente vor fi finalizate in aceasta primavara
Inca 1.600 de apartamente vor mai fi finalizate pana la sfarsitul primaverii anului 2014, in complexul Militari Residence din Bucuresti. Acesta fiind cel mai mare numar de locuinte noi anuntat de un dezvoltator imobiliar din Romania, potrivit site-ului dezvoltatorimobiliar.ro care il citeaza pe Radu Teleman director de marketing la Militari Residence. Media de vanzari in acest complex s-a incadrat anul trecut intre 60 si 80 de unitati locative pe luna.

*Adama are in vedere un nou proiect in Bucuresti
Vanzarile Adama Group au crescut cu circa 25% in 2013 fata de anul anterior, a declarat Alina Necula, director vanzari si marketing. In 2014, Adama va finaliza proiectul Copou Bellevue din Iasi. Totodata, dezvoltatorul va analiza piata din Bucuresti in vederea initierii unui nou proiect.

*New City Residence – un bloc nou in constructie
Anul trecut au fost vandute 60 de apartamente in Bucuresti, in ansamblul rezidential din Fundeni si 40 in cel din Mosilor, potrivit Elenei Nistor, director vanzari New City Residence.
Un alt proiect amplasat in Vitan va fi finalizat pana in aprilie 2014. Este vorba despre un bloc cu 60 de apartamente: garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere, iar pretul va fi de aproximativ 1.250 euro/ mp.

*Private Broker – 100 in constructie anul acesta
In ansamblurile de case Good Residence, din nordul Bucurestiului, zona Corbeanca Balotesti, anul trecut au fost vandute 60 de locuinte. In 2014 dezvoltatorul va mai construi alte 100 de case.
Robert Sirbu, reprezentantul agentiei imobiliare Private Broker, cea care se ocupa cu vanzarile din complexurile de case noi Good Residence, a declarat: „Interesul clientilor pentru ansamblurile Good Residence este foarte mare, dovada fiind numarul mare de case pe care le-am vandut. De aceea, in 2014 se vor mai construi 100 de locuinte, pe care suntem siguri ca le vom vinde in intregime tot anul acesta”,

* Hera Rovanieni anunta un nou bloc apartamente
Dezvoltatorul ansamblului Hera Residence a anuntat demararea unui nou proiect rezidential in zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti, in apropierea viitoarei statii de metrou Raul Doamnei. Finalizarea construirii blocului de 30 de apartamente (garsoniere si apartamente 2 camere) este programata tot pentru 2014.

* DAC Antrepriza Constructii
Oana Craciunescu, asociat DAC Antrepriza Constructii, a declarat ca a vandut sase din cele 14 apartamente noi din ansamblul rezidential Shine Residence 2, amplasat in zona centrala a Bucurestiului, langa bulevardul Dacia. Sunt demarate negocieri pentru vanzarea a inca doua apartamente.

*Ansamblurile din Sudul Bucurestiului, ritm excelent de vanzari in 2013, sperante pentru rezultate la fel de bune si in 2014
Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence, Brown Residence sunt cateva dintre ansamblurile rezidentiale din zona de Sud a Bucurestiului care au inregistrat rezultate excelente in vanzari in anul 2013, iar, in ce priveste anul 2014, investitorii sunt optimisti.
Apollo Residence si Brown Residence au vandut 250 si, respectiv, 150 de apartamente noi si au anuntat pentru anul 2014 finalizarea a 350 de apartamente noi in Apollo Residence si 130 de apartamente noi in Brown Residence.
Ansamblul rezidential Confort Urban Residence Rahova a vandut 350 de apartamente in 2013, iar investitorii au anuntat ca pana la inceputul lui 2015 numarul total de locuinte din complex va ajunge la 1.200.

*Opus Land Development vor ridica inca 450 de locuinte in Cosmopolis
Investitorii de la Opus Land Development vor ca anul acesta sa construiasca inca 450 de apartamente noi in complexul rezidential Cosmopolis, aflat in partea de N-E a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura. In Cosmopolis, anul trecut s-au vandut 260 de apartamente noi si s-au inchiriat alte 70.

Sus