Solplanet x AeroFix

Dezbatere publica a Programului de restaurare a monumentelor din Bucuresti

Pe 22 aprilie, Primăria Municipiului București organizează ședința de dezbatere publică a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Programului Municipal de Restaurare a imobilelor monumente istorice și a imobilelor aflate în ansambluri de arhitectură și zone construite protejate de pe teritoriul Municipiului București.

Programul este finanțat de la bugetul local și din alte surse legal constituite, prin bugetul structurii de specialitate a Municipiului București, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Ședința de dezbatere publică se va desfășura în format hibrid, prin mijloace electronice, prin intermediul platformei online de videoconferință WebEx, și prin prezență fizică, la sediul PMB, unde vor fi acceptați primii 10 solicitanți de luare de cuvânt.

Locul desfășurării ședinței de dezbatere publică se consideră ca fiind locul de unde se moderează ședința, respectiv Bd. Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, etaj 3, sala de ședințe nr. 301.

Colectarea recomandărilor la proiectul de act normativ mai sus amintit se va face: pe e-mail la adresa: liliana.miu @ pmb.ro, pe email la adresa: relatiipublice @ pmb.ro; prin poștă, pe adresa P.M.B., B-dul Regina Elisabeta,  nr. 47, sector 5; depuse la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Înscrierea pentru luarea de cuvânt cu privire la proiectul de act normativ se poate face:

pe e-mail la adresa: liliana.miu @ pmb.ro;  depuse la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Timpul alocat luării cuvântului este de maxim 3 minute.

În acest sens, solicitanții care doresc să ia cuvântul pe marginea proiectului de hotărâre sus-menționat, fie prin prezență la sediul PMB, fie prin intermediul platformei online, sunt rugați să se înscrie până la data de 21.04.2021, ora 12.00, menționând în mod expres că doresc să ia cuvântul la dezbatere prin una din cele două modalități de participare.

Participanții care doresc să ia cuvântul la dezbatere în sistem online vor comunica numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail la care să primească invitația de participare, ținând cont de numărul limitat de participanți care pot accesa platforma WebEx.

Totodată, cei care doresc doar să asiste la dezbaterea publică în sistem online, fără a lua cuvântul, sunt rugați să precizeze în scris și în mod expres acest fapt, prin modalitățile de mai sus, până la data de 21.04.2021, ora 12.00, cu indicarea numelui, prenumelui, numărului de telefon și adresei de e-mail la care să fie transmisă invitația de participare, ținând cont de numărul limitat de participanți care pot accesa platforma WebEx.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2021

 

Un comentariu;

  1. Serban liviu said:

    Sunt foarte interesat de acest proiect, traiesc in Buc. de camd m-am nascut, am „simtit” toate modificarie, inclusiv scoaterea abuziva a unor imobile din lista de monumente.

Sus