Oferte locuri de munca top

Depozit in Alba de peste 100 mil. lei

1993.JPG Un centru de management al deseurilor in valoare de peste 100 de milioane de lei se va construi in comuna Galda de Jos, judetul Alba.
Consiliul Judetean Alba a lansat procedura de achizitie publica pentru construirea unui depozit de deseuri, a unei statii de sortare si a unei statii de tratare mecano-biologica, ca parte din proiectul „Sistem de management integrat al deseurilor in Alba” . Centrul se va intinde pe 250.000 mp.
Statia de sortare va avea o capacitate de 43.000 tone pe an si va asigura sortarea fractiei uscate – deseuri de hartie, de plastic, de metal si de sticla. Instalatia de tratare mecano-biologica va avea o capacitate de peste 85.000 de tone pe an si va asigura tratarea fractiei umede. Depozitul de la Galda de Jos va avea doua celule si un volum total de aproape doua milioane de metri cubi iar durata sa de viata va de aproximativ 21 de ani.
Durata lucrarilor a fost estimata la 15 luni de la data atribuirii.
Valoarea totala a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor” este de peste 212 milioane de lei, proiectul fiind finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Sus