Oferte locuri de munca top

Depozit ecologic pentru deseuri in Salaj

CJ Salaj intentioneaza sa finalizeze anul acesta depozitul de deseuri din localitatea Dobrin. Potrivit autoritatilor, programul de manangement integrat al deseurilor inceput in 2010 este finalizat in proportie de 30%.
„Intentionam sa finalizam pana la sfarsitul anului depozitul central de la Dobrin, sa recuperam o parte din intarzieri, in asa fel incat sa ne incadram si in termen, atat cat va fi posibil cu prelungirile care au fost deja acordate si care sunt maximul pe care proiectul il permite, sa-l inchidem pe cel de la Jibou si apoi sa-l facem functional pe cel de la Dobrin, pentru a putea inchide si depozitul de la Criseni.”, a declarat presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc, potrivit administratie.ro.
In prezent se lucreaza la drumurile de acces catre statiile de transfer si pana la nivelul de drum pietruit catre CMID Dobrin, conform informarii CJ Salaj privind stadiile fizice ale proiectelor. De asemenea au fost depuse pana acum 20 de cereri de rambursare pentru achizitii publice deja incheiate in cadrul sistemului de deseuri.
Proiectul pentru implementarea unui sistem integrat de management al deseurilor a fost demarat in parteneriat Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „ECODES Salaj” iar valoarea estimata a proiectului a fost de peste 134 de milioane de lei.

Sus