Oferte locuri de munca top

Depozit de 8.000 mp in Craiova, aflat la faza de proiectare

Nitela Impex, companie specializata in domeniu comertului en gros cu bauturi are in plan realizarea pe parcursul acestui an a unui depozit cu o suprafata construita de aproximativ 8.000 mp.
Compania a obtinut in luna decembrie 2013 un certificat de urbanism pentru realizarea unui Centru logistic (birouri, spatii depozitare si anexe) cu regim de inaltime P – P+1, in zona Aleea 1 Simnic din Craiova. Reprezentantii companiei beneficiare au precizat pentru http:/www.raportuldeinvestitii.rowww.raportuldeinvestitii.ro ca in prezent se lucreaza la proiectul tehnic al acestei investitii, fara sa fie stabilit inca un antreprenor general pentru aceasta lucrare. In prima faza, pentru executia lucrarii beneficiarii sunt interesati de prezentari ale companiilor specializate in antrepriza, cu portofolii ce cuprind lucrari de referinta, urmand ca acestia sa fie contactati de investitori in clipa in care se va ajunge la etapa de selectie a antreprenorului.
Investitorul activeaza in piata inca din 1996, iar in prezent detine opt divizii si acopera peste 90% din piata de HoReCA. De asemenea, potrivit informatiilor date de companie, in cadrul acesteia activeaza 200 angajati, detine un parc auto de 112 autoturisme si autoutilitare, iar suprafetele in care acestia isi desfasoara activitatea sunt reprezentate de 10.000 mp de depozite si 650 mp de birouri.

Sus