Oferte locuri de munca top

Demisia lui Dragnea ca președinte executiv al PSD, amânată

Liviu_Dragnea_la_Liga_Alesilor_Locali_ai_PSD,_Palatul_Parlamentului_(10776081054)Liviu Dragnea se bucură de susţinerea colegilor din PSD “după 15 ani de muncă pentru partid”. Luni, Dragnea a declarat că și-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar ”absolut toţi colegii” au decis să discute această demisie în Comitetul Naţional.

Colegii din PSD nu au fost de acord cu demisia lui Dragnea din funcția deținută în fruntea partidului, urmând cu miercuri să se întrunească Comitetul Executiv Naţional.

Ședinţa Biroului Permanent Naţional nu s-a mai ținut luni  aşa cum era programat şi în cadrul căreia Liviu Dragnea anunțase că îşi depune demisia din funcția de preşedinte executiv.

Întrebat cum este aplicată Rezoluţia PSD de sancţionare politică a membrilor de partid condamnaţi în instanţă, Ponta a răspuns, citat de Mediafax: „Cred că ştiţi să citiţi limba română şi ştiţi că acea decizie se referă la fapte de corupţie”.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul „Referendumul”.

Sus