Oferte locuri de munca top

De ce este prelungita ofertarea in licitatia pentru o parcare din Oradea

A fost prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru construirea unei parcări tip park and ride în municipiul Oradea. Licitația pentru obiectivul „Achiziția lucrărilor de execuție la obiectivul: Construire parcare de tip park and ride în Piața Emanuil Gojdu din Oradea” a fost prelungită cu zece zile, până la 5 mai 2020.

Prelungirea a fost cerută de către mai mulți ofertanți, deoarece aceștia primesc mai greu ofertele din partea furnizorilor, în contextul pandemiei, ne-au spus reprezentanții Primăriei Oradea.

Viitoarea parcare va fi realizată în subteran, pe un singur nivel, perimetral pe cele trei laturi ale Catedralei Ortodoxe Române. Capacitatea totală a parcării subterane este de 277 locuri, din care 268 locuri pentru autoturisme cu 6 locuri pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru mașini electrice, respectiv 9 locuri pentru motociclete. Parcajul va dispune de afișaj electronic și va fi accesibil în exploatare numai pentru autoturisme de clasă mică, medie şi mare, până la lungimea de 5 m, exclusiv pentru cele cu motoare pe benzină, diesel şi hibrid electrice sau electrice, cu strictă interdicţie pentru GPL.

De asemenea, sunt prevăzute 3 stații de reîncărcare electrice care deservesc 6 autoturisme, automate de taxare şi o cabină de tip ghișeu. Parcarea va avea 4 lifturi pentru persoane, toalete publice și dotări specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Suprafața construită a parcării este de 6.354 mp. Prin proiect se prevede și amenajarea platformelor existente din jurul Catedralei Ortodoxe, deasupra parcajului, cu dală urbană pietonală, prevăzută cu spații dalate, spații verzi, mobilier urban, zonă de bike sharing și o porțiune din traseul pistei de biciclete orășenești. Dalajul urban se va extinde deasupra carosabilului până la linia de tramvai din dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Accesul la parcaj și ieșirea se vor asigura prin două fluxuri de intrare, dinspre Calea Clujului și strada Griviței, prin șanțul Cetății.

Criteriul de atribuire stabilit de către autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 28.705.457 lei fără TVA, iar durata contractului este de 12 luni.

 

 

 

Citiți și:

Spatii noi de cazare, dupa pandemia de coronavirus

Viitor ansamblu mixt in Capitala, cu peste 15 mii mp scd

Inca un pas pentru dezvoltarea unui nou ansamblu rezidential

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2020

Sus