Oferte locuri de munca top

Crestere a cifrei de afaceri din tranzactii imobiliare

Cifra de afaceri din tranzactii imobiliare a crescut in luna martie fata de luna precedenta cu 6,7%, serie bruta, respectiv cu 3,6%, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
Comparativ cu luna martie 2013, in prima luna din primavara lui 2014 cifra de afaceri din tranzactii imobiliare a scazut cu 1,2%, serie bruta, si a crescut cu 0,5%, serie ajustata.
In primul trimestru al anului s-a remarcat o crestere a cifrei de afaceri din tranzactii imobiliare fata de acelasi trimestru al anului precedent, cu 1,2%, serie bruta, respectiv cu 1,7%, serie ajustata.
In luna martie 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 10,4% si a scazut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,3%.
Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,1%, respectiv cu 2,3%.
In trimestrul I 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2013, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%, respectiv cu 4,4%.

Sus