Oferte locuri de munca top

Contractul pentru lucrarile la Aeroportul Oradea a fost semnat

406.JPG Aeroportul Oradea va beneficia de fonduri europene pentru lucrari de modernizare si extindere.
Se vor executa lucrari de refacere si extindere a pistei existente si a bretelelor de acces la aceasta. Se va realiza totodata o platforma de imbarcare-debarcare care sa poata asigura stationarea unui numar de 6 aeronave si a unui sistem de balizaj luminous si a unui sistem de iluminat pentru platforma de imbarcare – debarcare, cu piloni de iluminat echipati cu proiectoare.
Lucrarile vor fi demarate la 1 aprilie 2014 si, potrivit calendarului, ar urma sa fie finalizate la 30 septembrie 2015. Valoarea totala a proiectului este de 129,7 milioane de lei. Modernizarea Aeroportului Oradea va avea ca impact cresterea numarului de pasageri de pe acest terminal, contribuind astfel la dezvoltarea locala.
Contractul a fost semnat la sediul Ministerul Transporturilor. Cu aceasta ocazie Ramona Manescu, ministrul transporturilor, a declarat:
„Vom oferi tot sprijinul si in viitor pentru realizarea acestui tip de proiecte, care pot aduce valoare adaugata la nivelul comunitatilor locale. Scopul nostru este sa dezvoltam aeroporturile din marile orase si sa cream in jurul lor centre multimodale, pentru a avea astfel conexiuni intre toate modurile de transport, iar oamenii sa poata ajunge astfel de la aeroport cu usurinta in orasele din apropiere.”

Sus