Oferte locuri de munca top

Contractul de modernizare a b-lui Pipera-Tunari nu va fi inca atribuit

289.JPG Ofertele depuse de companiile Dimar si Asfalt CCP Spa in cadrul licitatiei lansate pentru reabilitarea si modernizarea b-lui Pipera -Tunari, vor fi revaluate.
In urma contestatiilor primate Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dispus obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor mentionate si la stabilirea rezultatului procedurii, cu respectarea documentatiei de atribuire si a dispozitiilor legale, in termen de 15 zile de la primirea deciziei. In schimb CNSC a repins ca nefondate capetele de cerere referitoare la obligarea autoritatii contractante la reanalizarea ofertei SC Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93 SRL – Telemontaj Edilitar – Electroconstructia SA.
Licitatia deschisa pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a bulevardului Pipera-Tunari a fost lansata in februarie 2012. Valoarea estimata a contractului se ridica la suma de 68,33 milioane lei fara TVA.
Lucrarile constau in reabilitarea sistemului rutier existent si aducerea la parametrii tehnici corespunzatori categoriei tehnice, asigurandu-se conditii de confort si siguranta pentru circulatia auto si pietonala. Totodata se va realiza si reabilitarea retelelor edilitare din amplasamentul investitiei, respectiv , retelele de telecomunicatii, reteaua de apa si canal precum si construirea unui descarcator de ape mari de suprafata care sa asigure siguranta barajului lacului de acumulare Rosia I, in ipoteza undei de viitura generate de debitul maxim de verificare sau a obturarii tubulaturii golirii de fund, amenajari de trotuare, pasarele pietonale, reabilitarea iluminatului public.
Perioada de implementare a contractului este de 24 de luni.

Sus