Oferte locuri de munca top

Contract rutier de peste 57 mil euro intra in licitatie, din nou

Un contract de execuție infrastructură rutieră, a cărui valoare a fost estimată la peste 57 milioane de euro, intră din nou în licitație publică în vederea atribuirii.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis ieri către ANAP, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos-Botoșani (km 0+000 – km 76+758).

După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv.

Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat.

În data de 22 ianuarie 2019, CNAIR S.A. a anulat procedura de achiziție publică pentru modernizarea DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani (km 0+000 – km 76+758), invocând lacune în documentele prezentate de ofertanți, toate ofertele fiind declarate neconforme.

“CNAIR a înțeles importanța acestui proiect pentru zona Moldovei și a urgentat procedurile interne pentru reluarea licitației. Compania se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede”, a precizat directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, într-un comunicat de presă.

 

 

 

Citiți și:

Un mare parc industrial va fi extins cu 11.000 mp sc

A fost autorizata construirea a peste 1.100 apartamente

300 apartamente premium plus, in Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus