Oferte locuri de munca top

Contract de aproape 600 mil lei, scos la licitatie

Pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a finalizării unui tronson de peste 26 km autostradă a fost lansată procedura de achiziție publică.

Constructorii interesați vor depune oferte în cadrul unei licitații deschise, organizată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Contractul de proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550) are valoarea totală estimată cuprinsă între 503.687.042  și 571.311.660 de lei.

Criteriul de atribuire a contractului este raportul calitate – preț.

Durata contractului este de 84 de luni (7 ani), fără posibilitate de reînnoire. Aceasta cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Finanțarea acestui proiect se va face din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 ianuarie 2021

Încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obtinerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile.

În cazul în care, indiferent de motive, obținerea/aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat ți/ sau fonduri europene nerambursabile nu se realizează, devine imposibilă încheierea contractului de achiziţie publică.

Autoritatea Contractantă estimează că va obține finanțarea necesară semnăarii contractului în semestrul I al anului 2021.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

 

Sus