Oferte locuri de munca top

Consultanta de aproape 17 mil lei pentru lucrari CF

Serviciile de consultanță și supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor pentru modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad, Lot 4 Ronaț Triaj – Arad au fost atribuite.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că a semnat contractul în valoare de 16,87 milioane de lei fără TVA cu asocierea Baicons Impex SRL (lider) – Arex Lider Company SRL.

Perioada de supervizare a lucrărilor este de 42 luni.

Sursa de finanţare va fi asigurată prin Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil.

Activitatea Contractantului/Supervizorului este aceea de supervizare, în calitate de „Supervizor”, a proiectării şi execuţiei de lucrări pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

TOPUL DRUMARILOR

Contractantul/Supervizorul va urmări ca proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

Lucrările supervizate sunt aferente secțiunii Ronaț Triaj – Arad, de la km 008+183 (semnalul de ieşire din Ronaţ Triaj Gr. D) la km 56+350 (semnalul de intrare în staţia Arad), inclusiv liniei CF Aradu Nou – Glogovăț.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus